24/7 Storingsdienst

Ons ervaren team staat voor u klaar!

Technische problemen? Of u nou klant van ons bent of niet, wij komen eraan! Een onderdeel van ons bedrijf waar we best trots op zijn, is ons team van ervaren en gespecialiseerde monteurs. Zeven dagen per week heeft u 24 uur per dag de beschikking over onze montageploeg, die supersnel op uw locatie aanwezig is als er iets loos is. We begrijpen als geen ander dat u dóór moet met uw productieproces. En dus proberen wij na uw telefoontje binnen een uur aanwezig te zijn om uw systeem weer te laten draaien.

Innovatief

Fast Belting is het enige transportbandenbedrijf in Nederland met de allernieuwste, luchtgekoelde montagepersen. Onze hypermoderne pers doet er slechts 20 minuten over om een transportband te persen, in plaats van 1 uur zoals vroeger. Onze pers last transportbanden tot maar liefst 3000mm breedte!

Onze slogan is niet voor niets: ‘Wij gaan verder als u stopt’

Een grote kracht is onze flexibiliteit. We kunnen op het gebied van transportbanden alles maken en produceren wat u als klant voor ogen heeft. We zijn nog geen problemen tegengekomen waar we geen oplossing voor hadden. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel en dus doen we graag nieuwe uitvindingen voor uw specifieke situatie.

Ervaar ’t zelf!

Scroll naar boven